30.05. nedjelja 11h

Startnina: 20km
Predviđeno vrijeme: 3h

NAGRADNI FOND: po 3 nagrade u ženskoj i po tri nagrade u muškoj kategoriji.
BROJ SUDIONIKA OGRANIČEN

Prijave od 01.03. do 15. 05. 2021.

Poklon paket za natjecatelje sastoji se od:
 - FINIŠERSKE MEDALJE
 - LJOF AKTIVNE MAJICE
 - POKLON PAKETA ZA OSVJEŽENJE 
 - BESPLATNOG OBROKA

Stipe je Mari jako dobar prijatelj pa joj pravi društvo nekih par kilometara. Polazi sa slapova Koćuša i vozi asfaltom 600m te se spušta na poljski put gdje nakon 1.km prelazi magistralu uz oprez i uključuje se na naš nasip/baer i ide nizvodno. Ali naš Stipe je malo ćudljiv i na 7.km napušta Maru i vozi svoju utrku. Inače Stipina utrka od slapa do slapa je dužine 40km i nekih 700 m elevacije. Na nekim mjestima sa usponom do max 18%, ali također i sa prelijepim spustovima i prirodom u kojoj ćete uživati.
Miješa se travnata podloga, asfalt i makadamski put. Stipe se odvojio i na 8.km silazi na travnati put uz Vriosticu i prati ga 2 km gdje prelazi magistralni put i ulazi u naselje uz oprez zbog prometa. Tu ujedno počinje asfalt i usponi sa spustovima. Na 18.km počinje konstantan uspon dužine 2.5km gdje je ujedno i com na stravi do uzletišta. Napokon spust nekih 3km i ulazimo u naselje.
Dolazimo do posljednjeg uspona dužine 4km al vrijedilo je. Tu je sad singl gdje molimo oprez jer je malo zahtjevniji. Na 29.km prelazimo ravno magistralu i poslije kilometar makadama kroz predio grada uz oprez zbog prometa pratimo asfalt do vodopada Kravica gdje je ujedno i cilj.

Za dodatne informacije javiti se možete kontakt osobi utrke MARA:
E-mail: mirkoklub32@gmail.com
Mob.: +387 63 616 482

download GPX the way of francis
STIPE.gpx

stipe 1stipe 2stipe 3stippe 4

Reci DA avanturi

Prijavi se i TI na sportski događaj godine!

grad ljubuskizupanija zzhmrmbioelektrakerametaldjajiclogo safariBigeste logo u vektorskom oblikuvectorbased assets CMYK LOGO IN RED SQUAREgojan logoleda logo