29.05. subota --h

Startnina: 20km
BROJ SUDIONIKA OGRANIČEN

NAGRADNI FOND: tri nagrade.

Prijave od 01.03. do 15. 05. 2021.

Poklon paket za natjecatelje sastoji se od:
 - FINIŠERSKE MEDALJE
 - LJOF AKTIVNE MAJICE
 - POKLON PAKETA ZA OSVJEŽENJE 
 - BESPLATNOG OBROKA

Profesionalnim pristupom klub „Paragliding Ljubuški“ je ovaj ekstremni sport učinio pristupačnim za širok broj ljudi te je dao veliki pečat i prepoznatljivost našem malom gradu. Zahvaljujući jako velikom broju sunčanih dana i povoljnim meteorološkim uvjetima Ljubuški je postao omiljena paragliding destinacija za mnoge pilote. Uzletište pokraj kule Herceg Stjepana Kosače je pravi mamac za sve letače.

Precizno slijetanje je natjecanje u kojem letači u nekoliko uzastopnih serija pokušavaju biti što precizniji kod slijetanja na obilježeno mjesto na sletištu. Natjecatelji ove discipline će biti iskusni letači iz paragliding kluba Ljubuški te drugih klubova iz regije.

Pogled na ljubuško nebo prepuno šarenih letača će vas ostaviti bez daha. Dođite na LJOF i uživajte u uzbudljivom natjecanju „KOSAČA“. Vidimo se!

Za dodatne informacije u vezi paragliding natjecanja u preciznom slijetanju javiti se možete na kontakte paragliding kluba Ljubuški:
E-mail: david8ever@gmail.com
Mob.: +385 91 121 5186

paragliding ljofparagliding ljof 2paragliding ljof 3paragliding ljof 4

Reci DA avanturi

Prijavi se i TI na sportski događaj godine!

grad ljubuskizupanija zzhmrmbioelektrakerametaldjajiclogo safariBigeste logo u vektorskom oblikuvectorbased assets CMYK LOGO IN RED SQUAREgojan logoleda logo