LJOF za sve posjetitelje, osim utrka i zabave, nudi radionice koje će popuniti edukativni dio festivala. Razne radionice će predvoditi udruge i iskusni pojedinci iz svijeta sporta, rekreacije i avanturizma. Sudjelovanje je besplatno. Sve radionice će biti održavane na središnjem mjestu festivala – kod vodopada Kravica odnosno polazak terenskih radionica će biti kod Kravice.

Vrlosinj radionica
Vrlosinj sa svojih 956m je najveci vrh opcine Ljubuški. Za sve koji žele osvojiti ovaj vrh i upoznati se sa osnovama planinarenja na LJOF-u cete imati tu priliku. Izlet na Vrlosinj ce biti organiziran u nedjelju 30. svibnja 2021. Na ovoj radionici iskusni planinari će vam prenijeti svoja znanja iz planinarenja.
Nemojte propustiti Vrlosinj!
Prijaviti se možete na mail – ljubuskioutdoor@gmail.com ili u inbox na facebook stranici festivala - www.facebook.com/ljubuski.outdoor.festival/
vrlosinjvrlosinj2vrlosinj2wvrlosinj22w

Fotografija u prirodi
Za sve ljubitelje fotografije LJOF i Foto Klub „FOKUS“ vam je pripremio radionicu u kojoj ćete moći poslušati savjete iskusnih fotografa.
Posjetite radionicu Foto Kluba „FOKUS“ i naučite nešto novo o fotografiji u prirodi. Radionica će biti ponuđena tokom festivala kada ćete se moći i prijaviti.
fotofoto2foto22foto222

Speleo radionica
Na štandu speleološkog društva „Herceg“ Mostar moći ćete se upoznati sa iskusnim speleolozima i njihovim iskustvima u podzemlju i svemu što se krije u speleološkim objektima.
Na ovoj radionici koja će biti ponuđena tokom festivala možete se upoznati sa tehnikama kretanja u speleološkim objektima i opremom koja se koristi.
Možda se baš u vama krije jedan speleolog. Vidimo se!
speleo2speleo22speleospeleo3

Pokušaj penjati
Još jedna uzbudljiva i prepuna adrenalina jest radionica „Pokušaj penjati“. Na LJOF-u ćete imati priliku, uz osiguranje iskusnih penjača, se okušati na umjetnoj stijeni koja će biti postavljena na otvorenom.
Sportsko je penjanje natjecateljski sport u kojem se penjač za napredovanje koristi samo svojim tijelom, a oprema služi isključivo za osiguranje. Cilj sportskih penjača je savladavanje teških detalja stijene bez obzira na visinu stijene. U fokusu su snaga, izdržljivost, fleksibilnost, ali i koordinacija pokreta i motorička inteligencija.
Pokušaj penjati na LJOF-u, možda je baš sportsko penjanje tvoja outdoor aktivnost!
radionica penjanjaradionica penjanja 1radionica penjanja 3radionica penjanja 4

Reci DA avanturi

Prijavi se i TI na sportski događaj godine!

grad ljubuskizupanija zzhmrmbioelektrakerametaldjajiclogo safariBigeste logo u vektorskom oblikuvectorbased assets CMYK LOGO IN RED SQUAREgojan logoleda logo